Aikoja varattavissa ma 9-18, la 9-14.

Voit varata ajan hierontaan, kuivakuppaukseen tai intialaiseen päähierontaan sähköisestä ajanvarauksesta. Mikäli et löydä sopivaa aikaa, soita tai lähetä tekstiviesti, niin koetetaan järjestää sinulle sopiva aika.

Voit myös varata ajan puhelimitse tai tekstiviestillä. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta voit jättää viestin tai lähettää soittopyynnön tekstiviestinä. Voit tiedustella aikaa myös Facebook-viestillä tai sähköpostitse, mikäli asiasi ei ole kiireellinen.

Rentoutus- ja meditaatio-ohjauksen ajat puhelimitse, fb-viestillä tai info@hh-hieronta.net.

Peruutukset

Jos olet varannut ajan sähköisen ajanvarauksen kautta, voit peruuttaa aikasi järjestelmän kautta 24h ennen varattua aikaa. Jos peruutat myöhemmin tai olet varannut ajan muulla tavoin, ilmoita peruutuksesta viimeistään 3 tuntia ennen sovittua aikaa, soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin ajanvarausnumeroon 0402187280.

Veloitus peruuttamatta jääneestä ajasta on 50% varatun hoidon hinnasta. Huomaathan, että et voi varata uutta aikaa, mikäli sinulla on maksuja maksamatta peruuttamattomista ajoista.

Ethän käytä sähköpostia tai Facebook-viestejä ajanvarauksiin tai peruutuksiin jos asia on kiireellinen, kiitos. Sähköpostin ja Facebookin vastausaika on n. 1-3 työpäivää.