Aikoja varattavissa ma 9-18, la 9-14.

Voit varata hieronta-ajan sähköisestä ajanvarauksesta. Mikäli et löydä sopivaa aikaa, soita tai lähetä tekstiviesti, niin koetetaan järjestää sinulle sopiva aika.

Voit varata ajan myös puhelimitse tai tekstiviestillä. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta voit jättää viestin. Voit tiedustella aikaa myös sähköpostitse, mikäli asiasi ei ole kiireellinen.

Ajanvaraus Hoitava Hengitys HB® -kursseille ja rentoutus- ja meditaatio-ohjaukseen puhelimitse tai info@hh-hieronta.net.

Peruutukset

Jos olet varannut ajan sähköisen ajanvarauksen kautta, voit peruuttaa aikasi järjestelmän kautta 24h ennen varattua aikaa. Jos peruutat myöhemmin tai olet varannut ajan muulla tavoin, ilmoita peruutuksesta viimeistään 3 tuntia ennen sovittua aikaa, soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin ajanvarausnumeroon 0402187280.

Veloitus peruuttamatta jääneestä ajasta on 50% varatun hoidon hinnasta. Huomaathan, että et voi varata uutta aikaa, mikäli sinulla on maksuja maksamatta peruuttamattomista ajoista.

Ethän käytä sähköpostia ajanvarauksiin tai peruutuksiin jos asia on kiireellinen, kiitos. Sähköpostin vastausaika on n. 1-3 työpäivää.